Arrangé nieuws

Nieuwe projecten, interviews met klanten of een nieuwe datum voor een ludieke netwerklunch met Het Netwerkkleed? Je leest het hier! Leuke nieuwtjes of marketing- en communicatietips? Veel leesplezier! 

> Vakantie Arrangé

Vakantietijd! Ik ben gaan kamperen in La France. Dringend? Stuur een appje naar 06-15143409 of stuur een e-mail naar marscha@mooioptijd.nl. Vanaf 12 augustus is het kantoor van Arrangé in Hulst ook weer open. Dus stap gerust eens binnen. Fijne zomer, geniet!

Lees meer >>

> Eens uit een andere hoek

Vaak benadert een klant me rechtstreeks met een marketing- of communicatievraag. Maar dit keer ging het anders. Vanuit Economisch Impuls Zeeland waren ze op zoek naar experts die Zeeuwse deelnemers van een internationaal innovatietraject wilden begeleiden. Of ik dat ook wilde doen vanuit mijn expertise. Ja, natuurlijk!

Lees meer >>

> Communicatie is…

Als iets een breed begrip is, dan is het wel communicatie. Ik vind het dan ook niet gek dat ik soms moet uitleggen wat Arrangé nou eigenlijk met communicatie doet. Tja, hoe leg ik dat eens uit? 

Lees meer >>

> Hoe Arrangé zorgde voor meer naamsbekendheid van Nouvall

Nouvall zorgt voor personeel in de (petro)chemische en maritieme industrie. Dat doen ze inmiddels al tien jaar en daar zijn ze heel goed in. “Maar communicatie? Dat is niet onze corebusiness”, zegt directeur Mark Rosel. Daarom schakelden ze Arrangé in.

Lees meer >>

Vakantie Arrangé

Vakantietijd! Ik ben gaan kamperen in La France. Dringend? Stuur een appje naar 06-15143409 of stuur een e-mail naar marscha@mooioptijd.nl. Vanaf 12 augustus is het kantoor van Arrangé in Hulst ook weer open. Dus stap gerust eens binnen.

Fijne zomer, geniet!