Arrangé nieuws

Nieuwe projecten, interviews met klanten of een nieuwe datum voor een ludieke netwerklunch met Het Netwerkkleed? Je leest het hier! Leuke nieuwtjes of marketing- en communicatieps? Veel leesplezier! 

> 6/12 - Netwerklunch met Het Netwerkkleed

Netwerken op een ludieke manier? Met zakelijk resultaat! Schuif aan bij Het Netwerkkleed. 

Lees meer >>

> Artikel in Dichterbij van Rabobank

Soms vallen dingen heel goed samen. De één heeft iets wat de ander nodig heeft en vice versa. Zo was het ook bij Marscha de Booij van Arrangé en Joris Jansen van J2 Vastgoed. Een mooi artikel over het jubileum en verhuizing naar de Hulster Sociëteit van Arrangé. Bekijk hier het artikel.

Lees meer >>

> Communicatie rondom overname klantportefeuille

Caroline en Luc Buijsse van B en P Experts voor ICT en kantoor uit Breskens besloten eind 2017 dat ze hun particuliere klanten over wilden dragen aan een andere partij. “We kregen het steeds drukker en konden niet meer voldoen aan de hoge servicegraad die ook de particuliere klanten van ons gewend waren”, aldus Caroline. In Ultility vonden ze de geschikte overnamekandidaat. Maar dan. Hoe pak je de communicatie naar deze klantgroep dan aan? Hiervoor kwamen ze bij Arrangé terecht.

Lees meer >>

> HIEP HIEP HOERA - 10 jaar Arrange

Op 7 maart 2008 schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel. Whaa, 10 jaar geleden! Toch wel een beetje trots op mijn 10e werkverjaardag. In al die jaren al zoveel mooie projecten mogen begeleiden en uitvoeren. Groot en klein. Heel blij mee.

Lees meer >>

6/12 - Netwerklunch met Het Netwerkkleed

Netwerken op een ludieke manier? Met zakelijk resultaat! Schuif aan bij Het Netwerkkleed. 

  • Donderdag 6 december 2018
  • Tijd: 12 - 15 uur
  • Locatie: nog een verrassing
  • Aanmelden via info@mooioptijd.nl

Het Netwerkkleed is een tool in de vorm van een tafelkleed dat op een effectieve en ontspannen manier een gesprek verzorgt. Een ijsbreker. Tijdens dit ‘diner’ snijd je geen vlees aan maar een onderwerp. En je mag opscheppen, geen groenten maar over jezelf.