Mijlpalen vieren met een echte boodschap

Elke mijlpaal is er één en is het waard om te vieren. Er is altijd wel een mooi verhaal over te vertellen. We mogen stilstaan bij speciale momenten en successen, zodat het niet meegaat in de stroom van gebeurtenissen op een dag. Hoogtepunten kun je ook creëren! Als je er een echte boodschap aan koppelt draagt het bij aan zichtbaarheid en een verrassend effect.

Jubileum

Jouw business draait gewoon door, dus aandacht geven aan een jubileum komt er maar even bij. Een jubileum van een medewerker of een grootse jubileumviering van het bedrijf. 

Hofleverancier

100 jaar! Dat kan alleen maar een heel bijzonder verhaal zijn om onder de aandacht te brengen. Maar hoe? Hoe mooi zou het zijn om het koninklijk wapenschild te laten pronken op je gevel? 

Opening

Een nieuwe winkel of extra vestiging. Dat is zeker een hoogtepunt. Tijd om van je te laten horen. Maar hoe? Met een officiële opening of aansluitend een open dag? 

Start bouw, hoogste punt of opleverfeest

Het bouwproces kent alleen maar hoogtepunten! Maar wat organiseer je wanneer? En hoe pak je het aan? Hoe verzin je iets unieks om impact te maken?

Overname of fusie

Het zijn spannende gebeurtenissen. Zelf zit je volledig in het proces met de andere partij. Het is van groot belang om tijdig na te denken over communicatie. Hoe ga je klanten, medewerkers en de media informeren met een sterk verhaal? 

Successen op de werkvloer

Het vieren van succes draagt bij aan werkplezier op de werkvloer. Feestelijk stilstaan bij mijlpalen met collega's zorgt voor een goed gevoel en saamhorigheid.

Creatieve mijlpaal

Soms zitten mijlpalen verstopt. Geen jubileum of ander hoogtepunt in het vooruitzicht, maar wil je toch aandacht krijgen om een bepaalde boodschap te vertellen? Er is altijd wel iets te verzinnen

Ook aan de slag?

Arrangé gaat samen met jou op zoek naar de juiste boodschap. Wat is ons doel en hoe gaan we dat bereiken? Wij denken mee over de invulling en denken altijd nét wat anders. Zo maken we jouw mijlpaal uniek en onvergetelijk! We coördineren het draaiboek met aanvullend een communicatieplan.

Neem contact op met Marscha de Booij, communicatieadviseur:

  • 06-15143409 - 0114-691359

marscha@mooioptijd.nl