Het Netwerkkleed is een tool in de vorm van een tafelkleed. Tijdens dit ‘diner’ snijd je geen vlees aan, maar een onderwerp. En je mag opscheppen, geen groenten maar over jezelf. De intieme setting opent een gesprek en de structuur zorgt voor verdieping. Het Netwerkkleed is een kant-en-klare tool om de gunfactor te verhogen en concrete verbindingen te maken.

Arrangé is sinds 2016 officieel partner van Het Netwerkkleed.

Hoe werkt het?

Ook het ‘netwerkdiner’ bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Tijdens het voorgerecht stelt iedereen zich kort voor. Met verrassende vragen tijdens het hoofdgerecht worden de deelnemers uitgenodigd om over zichzelf te vertellen en hun behoefte kenbaar te maken. Bij het nagerecht worden de deelnemers gestimuleerd verbindingen te maken.

Het Netwerkkleed voor:

  • netwerkbijeenkomsten
  • teambuildingactiviteiten
  • intervisieprogramma's
  • stuurgroepen
  • workshops en trainingen

Het Netwerkkleed is voor max. 8 personen en duurt min. 1 en max. 2,5 uur.

Interactie

Er zijn vele methoden om jezelf vaardigheden aan te leren of kennis te vergaren. We bezoeken colleges, maken opdrachten en lezen ons suf. Maar het meeste leer je, en dat begint al op de kleuterschool, van gesprekken en interactie met anderen.

Open sfeer

Kennis, ideeën en ervaringen delen zorgt voor een open sfeer. Aan tafel leer je elkaar beter kennen op een ontspannen manier. Het Netwerkkleed is een ijsbreker. Het brengt balans tussen introverte en extraverte mensen en tussen formele en informele onderwerpen. 

Gunfactor

De gunfactor gaat omhoog waardoor er duurzame verbindingen ontstaan en verborgen talenten worden zichtbaar en kunnen daardoor worden benut.