# Marketing

# Communicatie

# Events

Marketing, Communicatie & Events

Heb jij zelf geen marketing & communicatie-specialist in huis? En wil je er wel mee aan de slag? Dan is Arrangé een prima 'collega'. Je schakelt Arrangé in wanneer het nodig is. Voor advies én praktische uitvoering. Bij veel organisaties is Arrangé een vaste partner van de marketing en communicatie-activiteiten. 

Marketing

Je wilt gaan communiceren. Ho, stop, stapje terug. Lukraak communiceren is als boodschappen doen, zonder te weten wie er mee eet, wat ze wel en niet lusten en wanneer ze langskomen. Straks heb je op zaterdagavond een enorme stoofschotel op tafel staan, terwijl je vegetarische visite op zondag rond koffietijd langskomt. Met marketing zorg je ervoor dat de juiste boodschap op het perfecte moment bij de gewenste doelgroep terechtkomt. 


> Sparren?
 

Communicatie

Je weet wat je je doelgroep wilt vertellen. Je weet welk imago je wilt uitstralen. Maar hoe pak je dit aan? Ga je voor online- of offline middelen of een sterke mix? Hoe maak je content en de vormgeving? Frequent communiceren, met een goed plan. Dat is belangrijk. En hoe weet je of iets werkt of niet? Arrangé adviseert hierover én verzorgt de complete uitwerking. Arrangé heeft alle expertise in huis om jouw communicatie optimaal te regelen.
 

> Aan de slag?
 

Events

Er komt veel kijken bij het organiseren van een event. Je hebt er misschien de tijd niet voor of hebt er geen kaas van gegeten. Arrangé helpt met de complete organisatie van A tot Z. We zorgen dat alles mooi op tijd geregeld is. Ook de communicatie er omheen, het uitnodigingstraject, de dagvoorzitter, sprekers, de locatie en de nazorg. Een groot gemak! Foute presentaties, te langdradige sprekers of last-minute afmeldingen. Echt niet!
 

> Koffie?
 

Het Netwerkkleed

Mensen met elkaar verbinden. Op een andere manier. Ludiek netwerken. Met humor, maar vooral met resultaat. Het Netwerkkleed wordt ingezet voor netwerkbijeenkomsten, tuinbuildingactiviteiten, training, stuurgroep of intervisieprogramma. Eén of 20 tafels van 4, 6 of 8 deelnemers? Alles kan. Arrangé zorgt zelf voor spelleiders óf zorgt voor een duidelijke briefing voor ‘eigen’ spelleiders. Verrassend netwerken!
 

> Meer info