Impact maken met waardevolle content!

Heb jij zelf geen marketing & communicatie-specialist in huis? En wil je er wel mee aan de slag? Dan is Arrangé een prima 'collega'. Je schakelt Arrangé in wanneer het nodig is. Voor advies én praktische uitvoering. Bij veel organisaties is Arrangé een vaste partner van de marketing en communicatie-activiteiten. 

Marketing

Je wilt gaan communiceren. Ho, stop, stapje terug. Lukraak communiceren is als boodschappen doen, zonder te weten wie er mee eet, wat ze wel en niet lusten en wanneer ze langskomen. Straks heb je op zaterdagavond een enorme stoofschotel op tafel staan, terwijl je vegetarische visite op zondag rond koffietijd langskomt. Met marketing zorg je ervoor dat de juiste boodschap op het perfecte moment bij de gewenste doelgroep terechtkomt. 


> Sparren?
 

Communicatie

Je weet wat je je doelgroep wilt vertellen. Je weet welk imago je wilt uitstralen. Maar hoe pak je dit aan? Ga je voor online- of offline middelen of een sterke mix? Hoe maak je content en de vormgeving? Frequent communiceren, met een goed plan. Dat is belangrijk. En hoe weet je of iets werkt of niet? Arrangé adviseert hierover én verzorgt de complete uitwerking. Arrangé heeft alle expertise in huis om jouw communicatie optimaal te regelen.
 

> Aan de slag?