Marscha de Booij, het gezicht van Arrangé: 'Al 10 jaar ben ik zelfstandig ondernemer. Eigenaar van Arrangé. Inmiddels veel ervaring op marketing en communicatiegebied en het organiseren van zakelijke evenementen. Ik heb er vooral heel veel plezier in. Het is hard werken, maar als je je werk leuk vindt ... dan voelt het nooit als werk. Toch?!'

Zo is het begonnen ...

Betrokken bij allerlei dorps-, school- en verenigingsactiviteiten zorgde ik er al van jongs af aan voor dat dingen geregeld werden. "Ik arrangeer het wel." Dat zat in me, dat vond ik leuk. Nog steeds trouwens. Niet geheel verrassend koos ik tijdens mijn studie voor Vrijetijdsmanagement. De focus lag op het organiseren van activiteiten en evenementen. Daar leerde ik al snel dat alles valt of staat met goede marketing en communicatie. Dat boeide me enorm en heeft me niet meer losgelaten.

Waarom de naam Arrangé & mooioptijd.nl

Toen ik mijn bedrijf opstartte, zocht ik naar een bedrijfsnaam die lekker klinkt. Het liefst iets met een Franse klank, want die taal vind ik zo mooi. Tsja, wat is er dan beter passend dan Arrangé? Na een voorstelling van Guido Weijers kreeg ik een zakje vergeet-mij-nietjes met goedonthouden.nl erop. ‘Wat slim!’, dacht ik. Zo’n naam voor mijn website wilde ik ook wel. Bij Arrangé stimuleren en helpen we je om mooi op tijd in beeld komen bij je doelgroep. Daar draait alles om. Dusss.... mooioptijd.nl.

Wie is Marscha?

HBO Vrijetijdsmanagement, afgestudeerd in 2001. Werkzaam vóór Arrangé? Scheldetheater, VVV Zeeland, Morres Wonen en Kindervilla Valentijn. Samen met Jordy en mama van Livia (8) en Jolie (5). Ik woon in Lamswaarde, ben gek van mijn MINI-auto en we hebben een mini-kinderboerderijtje met konijnen en geitjes. Altijd bezig, sport graag, kan nooit stil zitten en ben een tikkeltje verslaafd aan m'n Iphone en computer.

Op een rijtje

2018

  • 7 maart - 10-jarig jubileum Arrangé
  • 1 september - eigen kantoor in 'de Hulster Sociëteit'

2017

  • focus op samenwerking

2016

  • focus op efficiëncy - planningsprogramma
  • partner van Het Netwerkkleed

2010

  • maart - fulltime ondernemer

2008

  • 7 maart - start Arrangé, i.c.m. met functie in loondienst