Een jubileum, winkelevent, open dag of netwerkevenement? Je wilt mensen (elkaar laten) ontmoeten of potentiële klanten op een laagdrempelige manier kennis met jou en je bedrijf laten maken. Wat voor event je ook wilt organiseren en wat je er ook mee wilt bereiken, het kost tijd. Extra tijd. En het is een vak apart.

Arrangé ondersteunt jouw bedrijf met veel plezier. Niet alleen vanuit de adviserende rol, maar zorgt ook voor een praktische planning én de organisatie van A tot Z. Doe je graag een deel zelf? Geen probleem. En communicatie rondom je evenement nemen we er ook in mee. Arrangé haakt aan waar je wilt.

Alles moet kloppen

Het succes van een event is afhankelijk van veel factoren. Alles moet kloppen. Het begint bij een helder doel en een geschikte datum. Vervolgens de invulling. Wat gaan we doen? Denk aan interessante sprekers, boeiende werkvormen, een verrassing of een goede dagvoorzitter. Arrangé denkt mee en komt met creatieve ideeën.

Mooi op tijd

Daarna zorgen we dat alles ‘mooi op tijd’ gebeurt. Aan de hand van een praktisch draaiboek is van begin tot eind duidelijk wat er wanneer moet gebeuren. Ook bepalen we samen wie daarvoor verantwoordelijk is. Arrangé is tijdens het event vaak het aanspreekpunt. Zo kan jij genieten van het event.

Communicatie

Eén van de belangrijkste succesfactoren voor een geslaagd event is communicatie. Zorgen dat jouw doelgroep van je event op de hoogte is en vooral enthousiast raakt. De uitnodiging is cruciaal. Hoe prikkelen we ze verder om te komen? Via social media en de pers bijvoorbeeld. 

Echte pareltjes

Arrangé heeft al heel wat events georganiseerd. Jubileumfeesten, winkelevents, conferenties, seminars, netwerkevents, openingen, infodagen noem maar op. Tien jaar lang ervaring. We weten wat werkt. En wat niet. Die ervaring zorgt ervoor dat we nu de echte pareltjes kennen en steeds weer een uniek en geslaagd event kunnen organiseren.

Samen!

Dat doen we overigens niet altijd alleen. Voor de netwerkbeurs Contacta, het Zeeuws-Vlaams Paviljoen, werken we samen met Jouw Event Partners (JEP). Voor standbouw, licht, geluid en technische ondersteuning. Maar ook met Zeeuwse Evenementen.

Netwerkkleed

Over netwerken gesproken. Dat is lang niet ieders favoriete bezigheid. Zelf vind ik netwerken leuk. Gewoon jezelf blijven. Dat is het allerbelangrijkste. Maar ik heb gemerkt dat het voor velen niet zo vanzelfsprekend is. Arrangeé is partner van Het Netwerkkleed. Het is dé manier om in een informele en ongedwongen sfeer te netwerken. Ook iets voor jouw event?