Een keerpunt door de netwerktool Het Netwerkkleed

Interview: Reni de Deckere-Rinn, HypotheekHart Zeeland

HypotheekHart Zeeland en Arrangé, tot het voorjaar van 2020 zaten ze beiden gevestigd in hetzelfde prachtige kantoorpand: De Hulster Sociëteit. Reni de Deckere-Rinn van HypotheekHart Zeeland kende Marscha voor die tijd al, maar werkte toen nog binnen een franchise. Toen ze, na inzichten uit het Netwerkkleed, een aantal jaar later voor zichzelf begon, wist ze Arrangé te vinden.

‘Het begon allemaal met een lunch aan het Netwerkkleed, dit werd georganiseerd door Marscha. De deelname aan deze netwerklunch heeft mij positieve ontwikkelingen gebracht. Tijdens deze lunch besefte ik dat ik in een samenwerking zat waarin ik mij niet op mijn plek voelde. Door de setting van het Netwerkkleed is de sfeer heel open. Iedereen loopt wel ergens tegenaan. Door dit bespreekbaar te maken steek je onmiddellijk van elkaar op en ga je nadenken over de toekomst. Na deze lunch kwam er al snel een keerpunt in mijn carrière. Ik verliet de franchiseformule en begon opnieuw.

De nodige kennis

Toen mijn nieuwe onderneming eenmaal op poten stond ben ik bij Marscha beland voor het laten zien én in beeld houden van wie ik ben en wat ik doe met HypotheekHart Zeeland. Ik wist dat ze de nodige kennis had, dus dat was een prettig idee.

Werken aan je bedrijf

Wat ik nodig heb, is iemand die me strak houdt en een vinger aan de pols houdt, anders gaat het werk voor mijn klanten altijd voor. Het is makkelijk om te doen waar je goed in bent en de rest even te laten liggen. Maar je moet ook werken áán je bedrijf en niet alleen erín. En pas aandacht geven aan marketing en communicatie op het moment dat je klantenstroom op zou drogen is toch echt te Laat. Arrangé zorgt hier mooi op tijd voor!

Ontzettend veelzijdig

Er was een tijd dat Marscha niet altijd even snel kon schakelen, omdat ze het heel druk had. Eind 2019 kwam Simone erbij, ik denk dat dit echt nodig was en heb het gevoel dat dit goed werkt. Ik heb al gemerkt dat Marscha en Simone elkaar bijpraten en er zo voor zorgen dat ze beiden van alles op de hoogte zijn. Dit komt heel soepel over en de lijntjes zijn kort. Ik vind Marscha en Simone bij elkaar ontzettend veelzijdig. Of je nou een foto nodig hebt, een webtekst, een advertentie, een social mediapost, klantinterviews of content voor op de website… Het zit allemaal in de mogelijkheden. Marscha en Simone sturen me hierin, houden me wakker en zitten me achter mijn vodden als dat nodig is.

Linksom of rechtsom

Als je iets geregeld wilt hebben, dan is Arrangé makkelijk benaderbaar en er wordt geen ‘nee’ verkocht. De slogan van HypotheekHart Zeeland is: ‘Reni regelt het wel’. Dit zou ook gewoon de slogan van Arrangé kunnen zijn. Het maakt niet uit wat het is, Arrangé verzint er een oplossing voor, linksom of rechtsom. Dat is heel fijn.’