Een verfrissende en inspirerende samenwerking met FPR Training

Fiona en Marscha kennen elkaar al langer. Samen netwerken, samen een relatiedag bij Van der Valk organiseren én meer… Leuk om samen te ondernemen. Extra leuk dat FPR Training een klant is geworden van Arrangé! We spraken Fiona over deze mooie samenwerking.

‘Marscha en ik kennen elkaar al een heel aantal jaar’ begint Fiona. ‘Op een gegeven moment nodigde ze me uit voor een netwerklunch met het Netwerkkleed. Dat was in oktober 2015. Naar aanleiding daarvan heb ik contact met haar opgenomen om te kijken wat ze voor FPR Training zou kunnen betekenen, want ze maakte op mij een heel positieve indruk. Ze heeft kennis van zaken, is meedenkend en ik kan het goed met haar vinden. Kortom: een samenwerking met Marscha zag ik wel zitten!

Van blogs naar nieuwsbrief

Vóór de samenwerking met Arrangé heb ik een jaar met blogs geprobeerd mijn doelgroep te bereiken. Dit leverde niet op wat ik ervan hoopte… ik wilde reacties en in contact komen met mijn klanten. Daarom heb ik de nieuwsbrief in het leven geroepen. In het begin heb ik geprobeerd om zelf de nieuwsbrieven te maken, maar het kostte me te veel tijd. Het is toch een vak apart. Al snel werd duidelijk dat Marscha graag de nieuwsbrief voor me wilde gaan verzorgen. En met succes!

Een leuke en verfrissende manier 

Ik vind het heel belangrijk om goede nieuwsbrieven te versturen. Ik wil graag onder de aandacht blijven én mijn klanten op de hoogte houden van waar ik mee bezig ben en wat de mogelijkheden zijn. Op een leuke en verfrissende manier in beeld blijven! Marscha weet perfect hoe ze dit moet doen. Ze schrijft op een manier die bij me past en weet de lezer te prikkelen. Ook Simone schrijft precies op die manier. Dat voelt goed, waardoor ik het los kan laten. Ook komt Marscha regelmatig zelf met initiatieven. Zo vond ik het een mooi idee om te starten met klantinterviews. Ik ben niet zo’n borstklopper, maar het is erg leuk om vanuit de klant te horen hoe ze mij en mijn werk ervaren! Daarnaast liep het openingspercentage van de nieuwsbrieven onlangs wat terug. Marscha heeft me hierover geadviseerd en tips gegeven, met natuurlijk de AVG in achtneming. Daar ga ik nu mee aan de slag, want zoals Marscha zei: beter 10 waardevolle adressen aan je binden, dan 50 van minder belang.

Meer dan alleen nieuwsbrieven

Marscha, en inmiddels ook Simone, verzorgen voornamelijk mijn nieuwsbrieven, maar het is heel fijn dat je ook voor andere werkzaamheden bij ze terecht kunt. De lijntjes zijn kort, je hebt rechtstreeks contact met Marscha en met een half woord begrijpt ze al wat ik bedoel. Zo is onlangs mijn persoonlijke LinkedInprofiel geoptimaliseerd en mijn bedrijfspagina aangemaakt. Inspirerend en heel prettig… zo kan ik onze samenwerking wel omschrijven!'