Betrokken bij allerlei dorps-, school- en verenigingsactiviteiten zorgde Marscha er al van jongs af aan voor dat dingen geregeld werden. "Ik arrangeer het wel." Dat zat in haar, dat vond ze leuk. Nog steeds trouwens. Niet geheel verrassend koos ze tijdens haar studie voor Vrijetijdsmanagement. De focus lag op het organiseren van activiteiten en evenementen. Daar leerde ze al snel dat alles valt of staat met goede marketing en communicatie. Dat boeide haar enorm en heeft haar niet meer losgelaten.

Op 7 maart 2008 begon Marscha met Arrangé, dit met een goed doordacht ondernemingsplan.

Marscha de Booij

Hoe ziet Marscha de toekomst? 

"Werkplezier! Dat vind ik toch een hele belangrijke. Met tevreden klanten en met een gezellig en sterk Arrangé-team. En natuurlijk niet te vergeten: het genieten van het ondernemerschap, de kansen pakken die hierbij komen kijken!"

De wereld van ondernemen

In 2008 gingen Marscha haar 'dromen' vooral over het ondernemerschap. Over het zien van uitdagingen, kansen pakken, mooie opdrachten uitvoeren en over het contact en plezier hebben met klanten en 'werkvrienden en -vriendinnen'. Dat ze jaren later, in haar jubileumjaar 2018, een eigen kantoor zou hebben in de binnenstad van Hulst, was wel een heel mooi cadeau. Klanten laten inzien dat een goede marketing en een ideale communicatiemix écht een aanvulling is op hun bedrijf is mooi.

Een blik in de toekomst

In december 2019 heeft Marscha haar eerste Arrangé-werknemer aangenomen: Simone Platjouw. Met de komst van Simone én met de inzet van vaste ZZP-collega’s kan Arrangé zich blijven ontwikkelen. Deze combinatie van mensen is een mooie mix. Er kan nauwkeurig gekeken worden wie bij welk project en bij welke klant past. En Marscha blijft hier de coördinerende rol behouden en blijft in de meeste gevallen ook het eerste aanspreekpunt voor de klant.

Wie is Marscha?

HBO Vrijetijdsmanagement, afgestudeerd in 2001. Werkzaam vóór Arrangé? Scheldetheater, VVV Zeeland, Morres Wonen en Kindervilla Valentijn. Samen met Jordy en mama van Livia (11) en Jolie (8). Ik woon in Lamswaarde, ben gek van mijn MINI-auto en we hebben een mini-kinderboerderijtje met konijnen en geitjes en een heerlijk vakantiehuis. Ook te huur ;-). Altijd bezig, sport graag, kan nooit stil zitten en ben een tikkeltje verslaafd aan m'n Iphone en computers.