Een krachtig team

Na een prettige samenwerking van een heel aantal jaar met een mooi ZZP-team is in december 2019 is de eerste echte Arrangé-collega in dienst gekomen: Simone Platjouw. Zij zal Marscha ondersteunen op het gebied van social media, nieuwsbrieven, teksten, interviews, webbeheer en ga zo maar door. Dit voor een groot deel van de Arrangé-klanten.

Samenwerking sinds: 2019

Simone Platjouw

Hoe ziet Simone de toekomst?

"De eerste medewerker van Arrangé... Wauw! Dat is toch wel bijzonder. Ik ben erg enthousiast en blij dat Marscha mij deze kans heeft gegeven. Ik zie het als een mooie uitdaging en ik denk dat ik nog heel veel kan leren van Marscha. Ik heb er zin in! Zien we elkaar snel?"

Wie is Simone?

Simone heeft in 2016 haar studie Communicatie afgerond op Fontys Hogeschool in Tilburg. Ze heeft stage gelopen bij de educatieve uitgeverij Blink in ’s-Hertogenbosch, waar ze daarna kon blijven werken. Dit heeft ze 2 jaar gedaan als junior marketeer. Na 6 jaar in Brabant te hebben gewoond, heeft ze besloten om terug te keren naar daar waar haar roots liggen: Zeeuws-Vlaanderen. Hier heeft ze een dik jaar gewerkt als marketing- en communicatiemedewerker bij Apply Opleidingen en Advies. Een opleidingsinstituut op het gebied van arbeidsveiligheid. En per 1 december maakt Simone deel uit van Arrangé! 

Met de komst van Simone én met de inzet van vaste ZZP-collega’s kan Arrangé zich blijven ontwikkelen. Er kan nauwkeurig gekeken worden wie bij welk project en bij welke klant past. Marscha blijft hier de coördinerende rol behouden en blijft in de meeste gevallen ook het eerste aanspreekpunt voor de klant. 

Simone werkt van maandag t/m donderdag in het Arrangé-kantoor aan de Steenstraat 33 in Hulst. Kennismaken? Spring dan eens binnen voor een kopje koffie of thee!