Met Karin werkt Marscha het hele jaar samen omtrent de Contacta. Ze coördineren samen het Zeeuws-Vlaams Plein op de Contacta in Goes. Deze beurs vindt plaats in november. Maar in januari starten de voorbereidingen voor de nieuwe editie alweer.

Samenwerking sinds: 2014

Karin Boerman

Details

'Marscha heeft alles wat gedaan moet worden tot in detail voor ogen. Daar kan ik soms echt van leren.'

We hebben allebei veel contact met deelnemers. Alhoewel dit zich heel natuurlijk verdeeld wie met welke ondernemer contact heeft. Dit komt deels door de locatie waar we onze eigen bedrijven hebben. Marscha uit het Oosten en ik uit het Westen. Verder is Marscha supergoed op gebied van communicatie en Karin is wat meer praktischer ingesteld en dat is dan weer heel handig bij indelingen van de stands en de afnames van additionele zaken zoals water, stroom en vloerbedekking. 

Consequent
Marscha is heel consequent in haar werkwijze. Ze doet wat ze afspreekt. Dat werkt prettig. Je kunt echt op haar rekenen. Ze is ook heel snel met alles wat geregeld moet worden. Soms zo snel dat ik voor mijn gevoel niet eens de kans heb ermee aan de gang te gaan! Marscha denkt aan alle details.  Maar boven dat alles is ze een leuke vrouw om mee samen te werken. Gezellig samenwerken!

Serieus zaken doen!

In alle opzichten merk je dat Marscha serieus bezig is met ondernemen. We vullen elkaar aan en dat gaat heel natuurlijk en vanzelf. We hebben vertrouwen in elkaar. 

Karin Boerman, Zeeuwse Evenementen

Wij werken samen aan:

  • Netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland: Contacta, Zeeuws-Vlaams Paviljoen