Tijdens een toevallig gesprekje over hoe het op het werk ging, gaf Kim aan dat ze naast haar werk was begonnen met freelance tekstschrijven. Perfecte timing, want dat was precies het moment waarop Marscha op zoek was naar ondersteuning op dat vlak. Inmiddels is Kim fulltime tekstschrijfster en is de samenwerking met Arrangé nog intensiever geworden. Het soort opdrachten dat Kim voor Arrangé doet is heel divers, maar heeft altijd met tekst te maken.

Samenwerking sinds: 2017

Kim de Booij

Stok achter de deur

'Marscha is als het ware de professionele stok achter de deur. Ik vind het mooi daar onderdeel van uit te kunnen maken.'

“Zijn jullie zussen? Die vraag krijgen we wel eens, als we samen op pad zijn. Het antwoord is ‘nee, maar wel achternichtjes’. Er is dus een link. En die link is niet alleen genetisch. We hebben veel gemeen, zo hebben we sinds onze samenwerking ontdekt. Een passie voor communicatie bijvoorbeeld, volledige inzet voor onze klanten en punctualiteit. Daarom werkt onze samenwerking ook zo goed, denk ik. 

Mooi op tijd
Waar we ook lekker in matchen is ‘mooi op tijd’ zijn. Net als Marscha vind ik een goede planning en het nakomen van afspraken ook heel belangrijk. Maar je kunt niet alles plannen. Soms komt een klant met een spoedgevalletje tussendoor. Nog snel een flyer voor een naderende open dag. Of nog gauw een persbericht over onvoorziene ontwikkelingen. Dan merk je echt de toegevoegde waarde van het team van Arrangé. We springen allemaal direct op. Marscha in de lead en vormgevers en tekstschrijvers er achteraan als snelle schakels die zich allemaal 200% inzetten voor de klant. Samen fiksen we het. Mooi om te zien hoe dat werkt. 

Schrijfstijl
Qua werkwijze hebben we dus veel overeenkomsten. Maar ook qua stijl. Laatst noemde een geïnterviewde mijn schrijfstijl vlot en lichtvoetig. Een prachtig compliment, want dat is precies wat ik nastreef. Ik probeer me in de lezer te verplaatsen en iedere tekst luchtig en makkelijk leesbaar te schrijven. Dat past gelukkig ook bij de stijl 

Kim de Booij, Kade B Communicatie

Voor deze klanten werken we samen

  • AM Zeeland / Othene-Zuid
  • Broadcast Partners
  • De Schrijver Vastgoedonderhoud
  • Nouvall
  • Poppe Installatietechniek
  • Restaurant Onder de Linden
  • Vlaander Groep
  • Winkelcentrum Schuttershof
  • En meer ...