Tijdens een toevallig gesprekje over hoe het op het werk ging, gaf Kim aan dat ze naast haar werk was begonnen met freelance tekstschrijven. Dat bleek perfecte timing voor Kim, want Marscha was juist op zoek naar ondersteuning op dat vlak. 

Het soort opdrachten dat Kim voor Arrangé doet is heel divers, maar heeft altijd met tekst te maken.

Samenwerking sinds: 2017

Kim de Booij

Stok achter de deur

'Marscha is als het ware de professionele stok achter de deur. Ik vind het mooi daar onderdeel van uit te kunnen maken.'

‘Tja, dat is echt mijn ding hè, teksten. Per toeval ontdekte ik jaren geleden dat ik daar aanleg voor heb en inmiddels is dat uitgegroeid tot een ware passie. Ik maak teksten voor folders, websites en fysieke en sociale media. Wat ik het liefst doe? Dat is lastig kiezen. Wat het eerste in me opkomt: interviews en artikelen schrijven. Maar ook social media posts zijn een uitdaging hoor. Dan moet je in een paar zinnen of met een paar kernwoorden de boodschap overbrengen. Dat daagt je extra uit om je creativiteit te gebruiken.

Werkwijze
Ik herken me in de werkwijze van Marscha. Ik kan me goed vinden in haar uitgangspunt: mooi op tijd. Ik vind goede planning en het nakomen van afspraken zelf ook belangrijk. Naast haar ervaring en kennis op het gebied vanmarketing, communicatie en organisatie is dat een grote toegevoegde waarde voor haar klanten.

Schrijfstijl
Iedere tekstschrijver heeft een bepaalde stijl. Wat is Kim’s stijl? Laatst noemde een geïnterviewde mijn schrijfstijl vlot en lichtvoetig. Een prachtig compliment, want dat is precies wat ik nastreef. Ik probeer me in de lezer te verplaatsen en iedere tekst luchtig en makkelijk leesbaar te schrijven. Dat past gelukkig ook bij de stijl van Arrangé, dus dat is een mooie match!’

Kim de Booij, Kade B Communicatie

Voor deze klanten werken we samen

  • Brandax Makelaardij
  • Broadcast Partners
  • Kerstpakkettencoach
  • Poppe Installatietechniek
  • En meer ...