Wat doe je, als je onderneming groeit? Je geen nee kunt zeggen tegen mooie opdrachten? De nachtjes korter worden? De mailtjes steeds later in de mailbox vallen? En geen personeel wilt aannemen. Vanaf 2016 zette Marscha de Arrangé-deur open voor ZZP-ers. Nieuwe samenwerkingen! Samen sta je nóg sterker ... 

Eén van die samenwerkingen is met Emily Hamers. Naast haar studie Communicatie is zij eigenaresse van CYM. Ze helpt andere ondernemers groeien door tijdrovende taken uit handen te nemen.

Samenwerking sinds: 2017

Emily Hamers

Veel feedback

'Ik krijg veel feedback van Marscha. Arrangé is voor mij een hele mooie start geweest en ik hoop dat deze samenwerking nog heel lang zal voortduren.'

‘Tijdens mijn studie 'communicatie' werkten we veel samen met bedrijven waar we echte opdrachten voor mochten uitvoeren. Ik wilde graag nog meer ervaring opdoen en zag een grote kans, dus toen heb ik in 2017 CYM opgericht. Met CYM help ik andere ondernemers door tijdrovende taken uit handen te nemen. Zo kunnen zij zich volledig focussen op hun eigen onderneming. Je kunt mij zien als een soort online assistent. Ik heb al een heleboel leuke projecten mogen doen.

Samenwerken met Arrangé
Via een gemeenschappelijke connectie kwam ik, net na het oprichten van CYM, bij Marscha terecht. Dit was de start van een hele fijne samenwerking met leuke en afwisselende opdrachten. Zo plaats ik regelmatig op social media en ben ik de andere keer bezig met het ontwikkelen van een nieuwsbrief of het afnemen van een interview. Ik vind het heel leuk om met tekst te werken en een uitdaging om de juiste woorden te vinden en mensen te raken. Daarnaast is plannen en organiseren ook helemaal mijn ding. 

Afstudeeronderzoek Netwerkkleed 
Op dit moment ben ik aan het afstuderen en bij wie kan ik dat beter nou doen dan bij Marscha. Ik doe onderzoek naar de ervaringen van deelnemers van het Netwerkkleed. Super leuk om verschillende inspirerende ondernemers te spreken. De afgelopen jaren heb ik veel van Marscha geleerd, maar het werkt ook wederzijds. Ik leer tijdens mijn studie veel over de nieuwste trends op marketing- en communicatiegebied, dus die kennis kan ik weer met haar delen.

Jong, duidelijk, clean, fris
Marscha is voor mij een grote inspiratie. Ze heeft leuke opdrachten en werkt hard. Hoe laat je ook een berichtje stuurt, ze reageert bijna altijd direct. Ze heeft ook dezelfde stijl als ik. Jong, duidelijk, clean en fris. Dit zorgt voor een fijne samenwerking.

Emily Hamers, Creating Your Memories

Voor deze klanten werken we samen

  • Hotlegs Fashion & Lifestyle
  • FPR Training
  • HypotheekHart Zeeland
  • Infa-Actief
  • Poppe Installatietechniek
  • Vlaander Groep
  • Winkelcentrum Schuttershof
  • En meer ...