Marscha heeft Annick leren kennen via een gezamenlijke vriendin. In 2015 spraken we af en het klikte meteen. Het is gezellig samenwerken. We hebben dezelfde ondernemersdrive en vullen elkaar perfect aan. Door de haren heen en het intensievere contact hebben we elkaar steeds beter leren kennen.

We kunnen echt op elkaar rekenen. Dat is fijn samenwerken!

Samenwerking sinds: 2015

Annick Heijens

Helder & direct

'Arrangé maakt haar naam waar en organiseert het wel. Communiceren is de kracht. Helder en direct. Daarnaast ook verbinden. Het verbinden van partijen en de kracht van anderen zien en inzetten.'

'Mijn bedrijf heet Annick Heijens | Concept+Design. Marscha en ik hebben twee verschillende disciplines die vaak allebei noodzakelijk zijn om tot een succesvol eindproduct te komen. Daarnaast hebben we ook verschillende karakters die elkaar aanvullen. Ik ben zelf wat introverter. Laat mij maar mooie dingen maken. Ontwerpen is écht mijn vak. Ik houd me liever wat op de achtergrond, dat is bij Marscha wel anders.

Samen creëren we iets moois
Communiceren is de kracht. Met de juiste toon weet Marscha mensen in gang te zetten zodat alles 'mooi op tijd' is. Ze is punctueel, betrokken, direct, helder én zit er altijd bovenop. Ze kan goed orde scheppen en duidelijke lijnen aangeven. Het is echt ‘samen werken’. Samen creëren we iets moois. Daarnaast is Marscha ook goed in verbinden. Het verbinden van partijen én de kracht van anderen zien en inzetten.

Aan Marscha kun je geen ‘nee’ verkopen;)

Arrangé groeit
Hoe Arrangé er over 5 jaar uit zal zien? Misschien een breder aanbod aan diensten? Nog meer naamsbekendheid? Nog meer samenwerkingen? De tijd zal het leren ... In ieder geval een mooi kantoor in Hulst!

We begrijpen elkaar!
Arrangé maakt haar naam waar en organiseert het wel. Ik hoop dat we nog lang samenwerken. Het is persoonlijk en het gaat verder dan elkaar voorzien van diensten. We helpen elkaar, bevelen elkaar aan, gunnen het elkaar en begrijpen elkaar.

Annick Heijens, Annick Heijens | Concept+Design

Voor deze klanten werken we samen

  • Claassen Moolenbeek & Partners
  • Broadcast Partners
  • De Splenter Schoenen
  • Hotlegs
  • En meer ...