Sinds april 2017 werkt Marscha samen met Odile de Pooter. Odile ondersteunt Marscha op het gebied van communicatie en organisatie. Denk hierbij aan het schrijven van teksten voor diverse media en het organiseren van evenementen. Odile heeft sinds 2017 haar eigen bedrijf: OJA! teksten & communicatie. Vanaf 2019 werkt ze fulltime aan OJA! 

Werkzaamheden op het gebied van communicatie en het organiseren van (netwerk)bijeenkomsten zijn voor mij altijd de krenten in de pap geweest in mijn werk bij de gemeente. Tijdens mijn HBO-opleiding Facilitaire Dienstverlening koos ik voor marketing en communicatie als hoofdvakken. Het opstarten van een eigen bedrijf is voor mij een goede keuze geweest. Alles waar ik blij van word, komt samen: communicatie, regelen en verbinden. Op termijn zou ik dat graag fulltime doen.

Samenwerking sinds: 2017

Odile de Pooter

Perfectionisme!

'Ik ben zelf een perfectionist die graag alles tot in de puntjes heeft geregeld en aan alles denkt. Ik had niet verwacht dat het zo prettig zou zijn om met iemand samen te werken die dat overtreft. Ik werk graag met Marscha samen. Noem het maar een synergie!'

Ontstaan samenwerking
'Ik heb Marscha leren kennen tijdens Contacta. Al jaren ben ik als standhouder op deze beurs te vinden vanwege mijn werk bij de gemeente. Onze stand staat op het Zeeuws-Vlaams Paviljoen en Marscha is betrokken bij de coördinatie daarvan. Ik heb haar als een zeer deskundige en betrokken ondernemer leren kennen. Toen Marscha aangaf dat ze op zoek was naar zzp'ers om mee samen te werken, ben ik na een korte inwerkperiode aan de slag gegaan.

Het klikt!
Voor mij is dat goede gevoel erg belangrijk. De korte lijntjes met Marscha zijn prettig; ik kan haar snel bereiken als ik iets wil afstemmen. En ik sta telkens weer versteld van haar kennis en kunde. Ze heeft zoveel ervaring en daar leer ik veel van! Daarnaast vullen onze netwerken elkaar mooi aan, waardoor we elkaar versterken.

Stoer en wijs
Marscha arrangeert het wel. Met haar open blik naar klanten, naar onze samenwerking en naar de toekomst. Ik vind het heel stoer en wijs van haar dat ze de keuze heeft gemaakt om op deze manier haar bedrijf te versterken. Ook hierin vind ik haar een professional.

Over 5 jaar?
We stemmen veel af via telefoon, e-mail en handige apps. Toch zou ik best regelmatig een ochtend of middag met Marscha in een kantoor kunnen zitten om lopende zaken te bespreken. Dat kan soms net wat effectiever zijn. Wie weet straks in het nieuwe kantoor  van Marscha: De Hulster Sociëteit.'

Odile de Pooter, OJA! teksten & communicatie

Voor deze klanten werken we samen

  • Claassen, Moolenbeek & Partners
  • Saman & Compiet
  • Bakkerij Risseeuw
  • Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen
  • En meer ...