Van verjaardagsfeestje naar coronatijd…

Misschien heb je het wel voorbij zien komen op onze socials… We hadden laatst een klein feestje in ons cactuskantoor in de Hulster Sociëteit. En dit was niet zomaar, want op zaterdag 7 maart 2020 was Arrangé jarig! Precies 12 jaar geleden ging Marscha naar de KVK om zich in te schrijven met Arrangé. En dat vieren we, elk jaar weer. Met een taartje, borrel én een cadeau. Dit jaar was het cadeau… een mini-kantoor-tafeltennistafel! 

Ons tafeltennisfeestje vond plaats op vrijdag 13 maart. Op dat moment was de coronacrisis nog niet volledig losgebarsten in Nederland, dus met een mooi groepje van collega-ondernemers, klanten, vrienden en familie hebben we genoten van een hapje, drankje en mooie rally’s ;-)! Natuurlijk hadden we wel al extra maatregelen getroffen: cocktailprikkers voor de hapjes, geen handen schudden maar elleboogjes tikken en natuurlijk doekjes om de tafeltennisbadjes mee schoon te maken. Het was een erg geslaagde avond waarop we de verjaardag goed hebben gevierd! Benieuwd naar een sfeerimpressie en naar hoe we verwend zijn die avond? Die zie je onderaan deze pagina. 

Werken vanuit huis

De dagen daarna veranderde er veel in Nederland en hebben ook wij het besluit genomen om vanuit huis te gaan werken. Dat is weer even wennen natuurlijk, maar gelukkig zijn wij digitaal ingesteld en kunnen wij onze werkzaamheden goed voortzetten vanuit huis. Ook onze afspraken en interviews gaan gewoon door, die doen we nu gewoon telefonisch of via een videogesprek. En als er dan binnenkort toch wat ruimte komt, dan proberen we hier het positieve van in te zien en pakken we werkzaamheden op die door de afgelopen drukke jaren zijn blijven liggen. En natuurlijk kijken we vooruit, want uiteindelijk wordt het weer beter!

Samen sterk!

Voor veel bedrijven en ondernemers zijn dit moeilijke tijden. We betreuren het dan ook dat sommige van onze klanten het momenteel zwaar hebben. We willen iedereen via deze weg dan ook heel veel sterkte en gezondheid toewensen voor de komende tijd. Verder zien we ook nieuwe initiatieven ontstaan en dat is ook mooi om te zien. Als we iets voor je kunnen doen of als je een keer met ons wilt sparren… laat het ons weten! Samen staan we sterk.