13 maart: Tafeltennisdate - Kom je ook?

Bij een verjaardag hoort een feestje, toch? Op zaterdag 7 maart 2020 is het 12 jaar geleden dat Marscha naar de KVK ging om in te schrijven met Arrangé! En dat vieren we. Elk jaar weer. Met een taartje, borrel én een cadeau. Dit jaar is het cadeau ... een mini-kantoor-tafeltennistafel! 

Marscha: "Tafeltennis vind ik een leuke sport. Vanaf klein meisje speel ik het al. Inmiddels speel ik door een blessure zelf geen wedstrijden meer, maar de jeugd in Lamswaarde train ik nog wekelijks. Lekker sportief bezig zijn, maar vooral ook gezelligheid onder elkaar. Toen ik 1,5 jaar geleden mijn kantoor inrichtte, vond ik een mini-tafeltennistafel of voetbaltafel wel leuk. Even bewegen, extra gezelligheid creëren. Met klanten, collega' binnen de Hulster Sociëteit en Simone (ja, ja, ook zij heeft op tafeltennis gezeten)! Nu is het er dan van gekomen. Vind ik leuk! "

Aanmelden

Niet sportief of nog nooit getafeltennist? Dat maakt niet uit! Te druk? Ach, vrijdagmiddag, moet kunnen, toch ;-). Het is gewoon weer een leuk moment om elkaar te zien, bij te praten en het Arrangé-cactus-kantoor te bewonderen! En ondertussen, als je dat leuk vindt, speel je een potje. Sluit je aan voor een leuk toernooitje inclusief een hapje & drankje? Iedereen kan meedoen! Meld je (voor 7 maart = de verjaardag van Arrangé) aan via: marscha@mooioptijd.nl.

Datum: vrijdag 13 maart 2020
Tijd: 16.00 - 18.00 uur