Een nieuwe Arrangé-er per 1 december: Simone Platjouw

Hoe gaaf is het om succesvol te mogen ondernemen? Opdrachten uit te mogen voeren voor diverse bedrijven. Het vertrouwen dat klanten in je hebben. Alle informatie die ze met je delen. De waardevolle band die je met ze opbouwt. Dat is wat Marscha heel kostbaar vindt en waar ze stiekem ook best trots op is. Je wilt natuurlijk voor al je klanten zo goed mogelijk werk (blijven) leveren. Dit kost tijd en aandacht ... en daarom komt Simone Platjouw (28) per 1 december 2019 Arrangé versterken!

Even terug naar het begin

In maart 2008 begon Marscha met Arrangé, dit met een goed doordracht ondernemingsplan. De eerste twee jaar combineerde ze haar ZZP-bestaan met een loondienstfunctie. Lekker safe! Na die twee jaar besloot ze zich volledig te richten op haar eigen bedrijf. Al snel bleek dat ze met Arrangé fulltime werk had. 

De wereld van ondernemen

In 2008 gingen Marscha haar 'dromen' vooral over het ondernemerschap. Over het zien van uitdagingen, kansen pakken, mooie opdrachten uitvoeren en over het contact en plezier hebben met klanten en 'werkvrienden en -vriendinnen'. Dat ze jaren later, in haar jubileumjaar 2018, een eigen kantoor zou hebben in de binnenstad van Hulst, was wel een heel mooi cadeau. Klanten laten inzien dat een goede marketing en een ideale communicatiemix écht een aanvulling is op hun bedrijf is mooi.

Tijd om stappen te ondernemen

Dat was nodig in 2016. Het aanspreekpunt zijn voor haar klanten en de coördinerende rol blijven houden, dat was waar Marscha veel waarde aan hechtte. Iemand aannemen? Nee, daar lag haar voorkeur (nog) niet. Dat is wel een hele stap, toch? Vandaar de prettige samenwerking met collega-ZZP-ers. Maar ook zij krijgen het drukker en zijn natuurlijk, logisch, niet 100% beschikbaar voor Arrangé-klanten. Wat is de ideale oplossing? Het team aan ZZP-ers nog verder uitbreiden? Of toch op zoek naar een echte Arrangé-er? Een werknemer die Marscha ondersteunt op het gebied van social media, nieuwsbrieven, tekst, interviews, webbeheer etc. Sparren met andere ondernemers en er nog eens een nachtje over slapen ..... maar vooral de juiste persoon treffen. Dat is Simone Platjouw!

Wie is de nieuwe werknemer dan?

Simone heeft in 2016 haar studie Communicatie afgerond op Fontys Hogeschool in Tilburg. Ze heeft stage gelopen bij de educatieve uitgeverij Blink in ’s-Hertogenbosch, waar ze daarna kon blijven werken. Dit heeft ze 2 jaar gedaan als junior marketeer. Na 6 jaar in Brabant te hebben gewoond, heeft ze besloten om terug te keren naar daar waar haar roots liggen: Zeeuws-Vlaanderen. Hier heeft ze een dik jaar gewerkt als marketing- en communicatiemedewerker bij Apply Opleidingen en Advies. Een opleidingsinstituut op het gebied van arbeidsveiligheid. En per 1 december maakt Simone deel uit van Arrangé!

Een blik in de toekomst

Met de komst van Simone én met de inzet van vaste ZZP-collega’s kan Arrangé zich blijven ontwikkelen. Deze combinatie van mensen is een mooie mix. Er kan nauwkeurig gekeken worden wie bij welk project en bij welke klant past. En Marscha blijft hier de coördinerende rol behouden en blijft in de meeste gevallen ook het eerste aanspreekpunt voor de klant. En verder? Hoe ziet Marscha de toekomst? "Werkplezier! Dat vind ik toch een hele belangrijke. Met tevreden klanten en met een gezellig en sterk Arrangé-team. En natuurlijk niet te vergeten: het genieten van het ondernemerschap, de kansen pakken die hierbij komen kijken! En thuis? Ja, die zijn ook blij dat ik deze stap heb gezet ;-)."

Pssst... Ben je benieuwd geworden naar Simone? Spring dan eens binnen voor een kopje koffie of thee! Je bent altijd welkom in ons kantoor aan de Steenstraat 33 in Hulst!

  • Marscha: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
  • Simone: maandag t/m donderdag