Een half jaar Hulster Sociëteit

Lichtelijk jaloers. Ja, zo kan ik het wel noemen. Dat was ik wanneer ik voorheen op inspirerende plekken kwam waar ondernemers samen in één pand kantoor hielden. Zoiets wilde ik ook wel. Later als ik groot ben ;-). Een half jaar geleden was het zover. Arrangé verhuisde naar de Hulster Sociëteit.

Het voelde eigenlijk niet aan als een grote stap. Gewoon omdat ik al zolang met het idee rondliep en ik er ook naartoe gegroeid was. De inrichting daarentegen… dat was me wat! De keuzes die je dan moet maken. Poeh poeh. En als je me een beetje kent, weet je dat ik het niet ‘gewoon’ wil hebben, maar ‘bijzonder’ en ‘perfect’.

Het gevolg:

  • Een hele coole ‘Woordklok’, want als je slogan ‘Mooi op tijd’ is, kun je natuurlijk niet met zomaar een klokje aankomen.
  • Een prachtige houten tafel, met de A van Arrangé in de poten. Dat had ik niet eens zelf bedacht, dat was een verrassing van de maker, een trouwe klant: Bouwbedrijf Risseeuw.
  • Een giga kladblok aan de muur. Een cadeautje aan mezelf, want die wilde ik al heel lang.
  • Veel fris wit (mooie kast en bureau) en natuurlijk roze, de Arrangé-kleur.
  • Last but zeker not least, de cactus-wand. Want al vanaf het begin is de cactus hét beeldmerk van Arrangé. Ze zijn alleen wat vermenigvuldigd ;-).

Opening

Omdat ik betrokken was bij de organisatie van de officiële opening van de gehele Hulster Sociëteit op 26 oktober, was ik die vrijdag vooral aan het regelen. Voor de eigenaar Joris Jansen van de Hulster Sociëteit en voor alle mede-huurders. Zo leuk om te doen! De dag erna, open huis voor iedereen, heb ik bewuster beleefd voor mijn eigen kantoor. Wat was het druk en wat was het gezellig! Arrangé leek voor één dag wel een cafétje. Overweldigend hoeveel mensen langskwamen en hoeveel leuke verrassingen ik heb mogen ontvangen.

Hoe zit dat nou weer, met die cactus?

Omdat de cactus-wand op z’n zachtst gezegd aardig opvalt, kreeg ik regelmatig de vraag ‘waarom ook alweer cactussen?’. De cactus staat voor ‘Autsj, te laat’. Een herkenbaar moment voor veel ondernemers als ze er net te laat aan denken om iets te communiceren. Dat is dus iets waar Arrangé je mee helpt. Met Arrangé, en de juiste communicatiestrategie, ben je juist mooi op tijd. En de cactus geeft ook weer dat Arrangé zorgt voor prikkelende communicatie.

Een half jaar later

Het was even wennen aan de afleiding, die ik in mijn nieuwe kantoor soms heb van binnenlopende ondernemers, klanten en andere bekenden. Maar, wat is dat ook gezellig, zeg. Maar nu kan ik zeggen: ik ben helemaal gesetteld. Het is een heerlijke plek, waar ik met trots mijn klanten en samenwerkingspartners ontvang. En het straalt naar buiten toe ook meer professionaliteit uit, merk ik. Ondanks dat ik precies hetzelfde doe als voorheen, merk ik dat nieuwe klanten mij nu beter weten te vinden. Leuk!

Wasmand iets voller

Werken op mijn kantoor in Hulst zorgt er ook voor dat ik een betere balans tussen werk en privé ervaar. Gek genoeg voelt het nu heel anders, als ik toch eens thuis werk. Er is eigenlijk maar één ‘maar’. Even snel tussendoor een wasje insteken, is nu wat lastiger. De wasmand is dus soms wat voller. Maar daar kan ik wel aan wennen ;-).