Zin in 2019

Tjonge, wat gebeurde er in 2018 veel zeg. Ik hopte van de ene mijlpaal naar de andere. Het 10-jarig jubileum van Arrangé, de intrek in mijn kantoor in de Hulster Sociëteit én ik werd ook nog veertig. Allemaal hartstikke leuke momenten om echt even bij stil te staan. Dat heb ik gedaan. Taart gegeten, gefeest en herinneringen opgehaald! Ik heb ervan genoten. En nu, 2019. Zo, nu even een… gewoon jaar. Ik heb er zin in!

2018: een mooi jaar met leuke hoogtepunten

Wat was 2018 een heel mooi jaar met bijzondere hoogtepunten. Daar ben ik dankbaar voor. Het brengt wel wat extra drukte met zich mee. Drukte voor mezelf. En dat terwijl ik eigenlijk vooral met mijn klanten bezig wil zijn. Ik wil voor mijn klanten zorgen dat alles mooi op tijd geregeld wordt. Is dat niet gelukt dan in 2018? Tuurlijk wel! Maar nu ging het soms wel heel veel over Arrangé. En mijn klanten staan op nummer 1! 

Meer dan 100% focus

2019. Een ‘gewoon’ jaar met meer dan 100% focus op het belangrijkste: mijn klanten. Voor hen wil ik er zijn. En niet alleen dat. Ik wil een belangrijke meerwaarde zijn en hun doelen helpen bereiken. Dat zijn hoogtepunten op zich. Bij de ene klant zet ik de communicatiestrategie op en verzorg ik de gehele uitvoering: van het afnemen van interviews tot webbeheer en van het maken van magazines tot het geven van social media advies. En voor een andere klant beheer ik bijvoorbeeld alleen een social mediakanaal. Gewoon omdat ze er zelf de kennis niet voor hebben. En geen tijd. 2019. Ik heb er zin in!