Arrangé nieuws

Nieuwe projecten, interviews met klanten of een nieuwe datum voor een ludieke netwerklunch met Het Netwerkkleed? Je leest het hier! Leuke nieuwtjes of marketing- en communicatietips? Veel leesplezier! 

> Zin in 2019

Tjonge, wat gebeurde er in 2018 veel zeg. Ik hopte van de ene mijlpaal naar de andere. Het 10-jarig jubileum van Arrangé, de intrek in mijn kantoor in de Hulster Sociëteit én ik werd ook nog veertig. Allemaal hartstikke leuke momenten om echt even bij stil te staan. Dat heb ik gedaan. Taart gegeten, gefeest en herinneringen opgehaald! Ik heb ervan genoten. En nu, 2019. Zo, nu even een… gewoon jaar. Ik heb er zin in!

Lees meer >>

> Een half jaar Hulster Sociëteit

Lichtelijk jaloers. Ja, zo kan ik het wel noemen. Dat was ik wanneer ik voorheen op inspirerende plekken kwam waar ondernemers samen in één pand kantoor hielden. Zoiets wilde ik ook wel. Later als ik groot ben ;-). Een half jaar geleden was het zover. Arrangé verhuisde naar de Hulster Sociëteit.

Lees meer >>

> Afstudeeronderzoek naar Het Netwerkkleed

Hi! Ik ben Emily Hamers, een 23-jarige studente uit Zeeland. In 2017 ben ik naast mijn studie (Communicatie) een eigen onderneming (CYM) gestart. Met mijn werk help ik andere ondernemers groeien door tijdrovende taken uit handen te nemen. Ik heb al veel leuke opdrachten mogen doen voor diverse opdrachtgevers. Zo ben ik ook in contact gekomen met Marscha de Booij, waarmee ik al vanaf het begin samenwerk.

Lees meer >>