Arrangé nieuws

Nieuwe projecten, interviews met klanten of een nieuwe datum voor een ludieke netwerklunch met Het Netwerkkleed? Je leest het hier! Leuke nieuwtjes of marketing- en communicatietips? Veel leesplezier! 

> Toekomstgericht meedenken met Poppe Installatietechniek

Ilze Poppe: 'Vroeger, in de tijd dat het bedrijf werd opgestart in 1994 en de jaren daarna, was marketing en communicatie van veel minder belang dan nu. Het bedrijf is destijds snel gegroeid en daar was alleen mond-tot-mondreclame voor nodig.' 

Lees meer >>

> Wat doet Arrangé voor Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen?

Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen Rianne Vons en Babs de Graaf, Terneuzen Via Kindervilla Reyntje kwam Marscha in 2015 in contact met Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen.

Lees meer >>

> Jubileumcadeautje: nieuwe website

5 jaar geleden, bij het 5-jarig jubileum, óók een nieuwe website. Weer jarig, weer een jubileum én jawel, een nieuwe website! Daar kunnen we weer wel even van genieten. Hopelijk jij ook! Kijk maar eens rond.

Lees meer >>

> Logo anno 2018!

Arrangé | Organisatie & Communicatie. Dat is de naam. Nee, dat was de naam. De afgelopen 10 jaar heb ik toch af en toe de vraag gehad wat ik nu precies doe. Wat valt er onder 'organisatie'? 

Lees meer >>

> HIEP HIEP HOERA - 10 jaar Arrange

Op 7 maart 2008 schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel. Whaa, 10 jaar geleden! Toch wel een beetje trots op mijn 10e werkverjaardag. In al die jaren al zoveel mooie projecten mogen begeleiden en uitvoeren. Groot en klein. Heel blij mee.

Lees meer >>