Arrangé nieuws

Nieuwe projecten, interviews met klanten of een nieuwe datum voor een ludieke netwerklunch met Het Netwerkkleed? Je leest het hier! Leuke nieuwtjes of marketing- en communicatietips? Veel leesplezier! 

> Carla van Hotlegs: We hebben gewoon een goede klik

In 2014 nam Carla d’Hondt van Hotlegs contact met me op. Ze had mijn naam via via doorgekregen als iemand die haar wel kon helpen met het beheren van hun website. Zelf had ze hier geen affiniteit mee, maar ze besefte wel dat een goede site belangrijk was voor het bedrijf.

Lees meer >>

> Event gemeenten: We wilden het graag anders dan anders doen

Netwerken kan soms wat gedwongen of ongemakkelijk aanvoelen. Je hebt allemaal dezelfde intentie: elkaar leren kennen en ontdekken wat je voor elkaar kunt betekenen. Maar dan kan het soms lastig zijn om hiervoor de juiste sfeer en setting te creëren. Het Netwerkkleed biedt deze mogelijkheid.

Lees meer >>

> Interview met Adri van Bouwbedrijf Risseeuw

'Ik heb niet getwijfeld of ik voor Arrangé of voor een groot communicatiebureau zou kiezen', zegt Adri Vlaander van Bouwbedrijf Risseeuw. 'Juist het persoonlijke aspect van een klein bedrijf vind ik belangrijk. De laagdrempeligheid.

Lees meer >>

> Waldy van de Walle van CM&P over Arrangé

Waldy en Marscha hebben elkaar in 2014 leren kennen tijdens een netwerkontbijt in Hulst. Marscha gaf een presentatie over social media. Waldy was net begonnen met het opbouwen van Claassen, Moolenbeek en Partners Zuidwest-Nederland.

Lees meer >>

> Jeroen Verstraeten - CuliTruck: Gewoon een 10

Niet iedereen durft een groot nieuw evenement op te zetten. Daar heb je mensen met visie en lef voor nodig, die er veel tijd en energie in willen stoppen om het een succes te maken. Frederic, Marijn en Jeroen zijn zulke mensen.

Lees meer >>