5/9 - Netwerken @ Borrelbazin Zomerfestijn

BorrelBazin: ambitie & gezelligheid. Interessante en inspirerende avonden, dat zijn ze zeker. En hoe leuk is het dat Arrangé met het Netwerkkleed onderdeel mag zijn bij de eerstkomende editie! Ludiek netwerken ;-).

Programma ...

Ook kun je je inschrijven bij Annemarie Vermeersen van Twiist Smaakvertalers in Vastgoedstyling. Ze geeft een workshop 'Moodboard maken'. Ook heel leuk! Bianca van de Bos (Rabobank) en Cindy van Goethem (Notariskantoor Van Goethem) staan voor jullie klaar om allerlei vragen te beantwoorden. We sluiten af met een knallend feest met DJ Lodspot.

Info & aanmelden

  • Donderdag 5 september: 20 uur, locatie: Hotel de Linde.
  • Vol = vol en er zijn een gelimiteerd aantal plaatsen
  • Schrijf hier in!

Wat is Het Netwerkkleed?

"Naast de marketing & communicatie tak is Arrangé partner van de landelijke Netwerktool 'Het Netwerkkleed'. Kan netwerken knap lastig zijn? Niet tijdens 'Het Netwerkkleed'. Informeel netwerken maar met (zakelijk) resultaat. Het 'netwerkdiner' bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht. De 'intieme' setting opent een gesprek en de structuur zorgt voor verdieping. Eén ding is zeker, jij voelt je op je gemak, deelt deze avond mooie verhalen én ontmoet nieuwe Borrelbazinnen."

Waarom Borrelbazin?

Een nieuw verfrissend concept in Hulst voor vrouwen, daar had Team-Borrelbazin behoefte aan. Geen suffe, saaie avond maar laagdrempelig netwerken onder het genot van een drankje en hapje in een gezellige sfeer! Een avond waar functies even geen rol spelen, maar het puur gaat om je ambitie & vooral veel gezelligheid. Bestemd voor iedere vrouw in Hulst en omstreken die behoefte heeft aan een interessante avond vol inspiratie, kennis en gezelligheid. 

Interessant en inspirerend, dat is wat een avond van Borrelbazin moet zijn. 1x in de 2 maanden biedt Borrelbazini een avond met interessante spreeksters, boeiende onderwerpen en leuke activiteiten!