HIEP HIEP HOERA - 10 jaar Arrange

Op 7 maart 2008 schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel. Whaa, 10 jaar geleden! Toch wel een beetje trots op mijn 10e werkverjaardag. In al die jaren al zoveel mooie projecten mogen begeleiden en uitvoeren. Groot en klein. Heel blij mee.

Laatst vroeg mijn dochtertje: 'Wie is dat dan? Is dat jouw werkvriendin?'  Dat is een mooie opmerking van een 7-jarig meisje. Maar zo is het wel, zo voelt het. Wat heb ik in die 10 jaar veel nieuwe mensen leren kennen. Veel nieuwe werkvrienden en werkvriendinnen. Dank jullie wel.

Topbaantje

Hoe komt het dat je een eigen bedrijf bent begonnen? Die vraag krijg ik regelmatig. Na mijn studie, in 2001, werkte ik 3,5 jaar bij de VVV Zeeland (Marketing, Promotie en Groepsevenementen & Gidsendienst) ... wat een topbaantje. In Middelburg! Heerlijke werkstad. Maar, ze verhuisden naar Domburg. Vanaf Lamswaarde werd dat nét wat ver. Toen kwam redelijk makkelijk de marketingfunctie bij Morres Wonen op mijn pad. Jaartje gewerkt, maar daar kon ik niet helemaal mijn ei kwijt. Wat dan?

Wanneer zet je die stap?

Toen begon het ... iets voor mezelf! Organiseren en communiceren. Dat vind ik allebei heel leuk en die combi-functie vind je niet zo snel. Dan maak ik hem zelf wel. Maar, wanneer zet je die stap? Van Morres nam ik afscheid, althans als medewerker, want als klant ben ik er regelmatig te vinden. Wat een mooie winkel. Ik ging aan de slag bij een kinderdagverblijf. In mijn werkstadje Middelburg. Ik assisteerde een onderneemster in hart en nieren op alle gebied. Ze had ook twee vestigingen in Den Haag. Veel geleerd, mooie tijd.

Bedankt, pa*!

Leuke job, maar daar lag niet mijn ambitie. Toch moeten er dingen in je leven gebeuren waardoor je knopen sneller doorhakt. Mijn pa* zei dat ik over mijn plannen niet door moest blijven 'zeuren'. Dat ik het maar moest doen. En dat ik recht op mijn doel af moest gaan! Dat deed ik. Een half jaartje later, stapte ik naar de KVK. Dank je wel, pa.* Vandaag eten we een taartje. En proosten we. Ook op jou!