Zeeuws Vlaamse Gemeenten

Voor de zomer van 2016 was Arrangé al betrokken bij een mooi evenement omtrent jeugdzorg. Toen stond kennismaking centraal en werd Het Netwerkkleed (hier is Arrangé partner van) ingezet. Nu heeft Arrangé weer een mooie rol gekregen omtrent dit thema. 

Tijdens de bijeenkomst worden raadsleden geïnformeerd over de gemeenschappelijke visie op het Zeeuwse zorglandschap en de sturing op maatschappelijke doelen. Bovenal hadden de gasten de gelegenheid om in gesprek te gaan met cliënten, toegangsmedewerkers en zorgaanbieders over hun ervaringen en verwachtingen.

Coördinatie bijeenkomst i.s.m. Ed Magnee, transformatiemanager Jeugdhulp Zeeland en Peter Meulenberg, secretaris Task Force Jeugd.

Aantal personen: 175
Locatie: Van der Valk Hotel Goes
Datum: 15 februari 2017
Opdrachtgever: 13 gemeenten van Zeeland

Wat wij doen?

  • Coördinatie bijeenkomst i.s.m. Ed Magnee, transformatiemanager Jeugdhulp Zeeland en Peter Meulenberg, secretaris Task Force Jeugd.

Klant aan het woord

Ed Magnee: 'Ik heb de samenwerking enorm gewaardeerd. De professionaliteit, punctualiteit en klantvriendelijkheid van Marscha zijn ongeëvenaard. En daarnaast is Marscha gewoon een heel fijn mens. Als ik weer eens iets moet organiseren in Zeeland of West-Brabant dan weet ik Arrangé zeker te vinden!'