start › portfolio › Organisatie netwerklunches

Organisatie netwerklunches

Tool: netwerkkleed.

Netwerken. Omdat het moet? Maar voel je je niet altijd thuis bij die borrels en bijeenkomsten? Maar je ziet wel degelijk in dat netwerken nodig is! Schrijf je in voor de netwerklunch. Ontspannen netwerken met andere tafelgenoten! Onder het genot van een heerlijke lunch. Arrangé organiseert deze lunches om het bestaande netwerk uit te diepen en natuurlijk ook weer nieuwe contacten op te doen. En verbinden van mensen uit het eigen netwerk.

Aantal personen:Max. 8 per sessie Locatie:Emmadorp - Paal - Oostburg Datum:Februari 2015 - heden Opdrachtgever:Arrangé | Organisatie & Communicatie

Het Netwerkkleed is een spel in de vorm van een tafelkleed. Tijdens het 'eten' snij je geen vlees aan, maar een onderwerp. En je mag opscheppen, geen groenten maar over jezelf. De intieme setting opent een gesprek en verhoogt de gunfactor. De structuur zorgt voor verdieping en leidt tot duurzame contacten. Het brengt balans tussen introvert en extravert, tussen formeel en informeel. Met humor en toch professioneel.

Bekijk het filmpje van de netwerklunch.

Joke Naughton, Tekstbuffet - Goede, 'losse' gestructureerde manier om onbekenden vrij snel goed te leren kennen én te blijven herinneren.

‹terug

Schrijf in voor E-nieuws Arrangé

Druk, druk, druk. Vaak nét te laat. Maar volop ideeën!
Herkenbaar? Arrangé geeft regelmatig tips #mooioptijd.

* Verplichte velden
Nieuwsbrief Ja ik wil!