Interview 'collega' Bianca Gijsman - Bold Graphic Design

Ik werk veel samen met vormgeefster Bianca Gijsman. Zij werkt en woont in Breda. Door mijn studie in Breda en de vrienden die ik daar nog steeds heb, zou je denken dat Bianca en ik elkaar ook via die weg hebben leren kennen. Maar zo is het niet gelopen. We vonden elkaar via een website voor ondernemers en spraken af om eens kennis te maken. Er was direct een goede persoonlijke en professionele klik. Hieruit is onze samenwerking ontstaan. Inmiddels werken we al vanaf 2010 tot tevredenheid samen. Bianca snapt altijd precies wat ik bedoel. Ze werkt ontzettend snel en weet me vaak weer te overtreffen door haar creativiteit en inlevingsvermogen.

Passie voor Zeeland
'Ik woon en werk niet in Zeeland, maar zou dat wel heel graag doen. Waar Breda Marscha's tweede liefde is, heb ik een passie voor Zeeland. Ik heb iets met de zee en het is echt mijn bedoeling om ooit een keer naar Zeeland te verhuizen. Ik denk dat sommige klanten van Arrangé dat misschien ook wel zouden waarderen. Hoewel zij tevreden zijn over mijn werk, blijft het toch ook fijn om zaken te doen met iemand uit je eigen regio. Nou, wie weet komt dat er dus nog een keer van.

Niet te afstandelijk, maar gezellig en betrokken
Het is prettig en makkelijk samenwerken met Marscha. Vooral haar persoonlijke, directe manier van doen vind ik fijn. Niet te afstandelijk en zakelijk, maar gezellig en betrokken. Ik denk dat dit ook voor haar klanten een belangrijke reden is om voor Arrangé te kiezen. Geen hoge drempel van een groot kantoor. Gewoon makkelijk en persoonlijk contact met Marscha.

Duidelijke visie
Door haar betrokkenheid weet ze ook de juiste snaar te raken in de communicatie van haar klanten. Ik merk dat ze echt de juiste communicatietoon, passend bij de klant, zoekt én vindt. Dat is natuurlijk erg waardevol. Wat voor mij als vormgever weer van grote waarde is, is dat ze me vrij laat in de uitvoering van de opdrachten. Ik kan er mijn visie in kwijt. Ook Marscha heeft een duidelijke visie over hoe het resultaat zou moeten zijn. Vaak liggen we op één lijn en waar dat niet zo is, zoeken we samen naar een oplossing. Dat zorgt ervoor dat we uiteindelijk altijd tot het beste product komen. Goed voor de klant en erg prettig samenwerken voor mij.'

www.boldgraphicdesign.nl

April 2017

Regelmatig opdrachten bespreken, klankborden en lunchen!

Schrijf in voor E-nieuws Arrangé

Druk, druk, druk. Vaak nét te laat. Maar volop ideeën!
Herkenbaar? Arrangé geeft regelmatig tips #mooioptijd.

* Verplichte velden
Nieuwsbrief Ja ik wil!