Fijn om kennis te maken!

'Marscha arrangeert het wel'

Zo is het begonnen. Betrokken bij allerlei dorps-, school- en verenigingsactiviteiten zorgde ik er al van jongs af aan voor dat dingen geregeld werden. Dat zat in me, dat vond ik leuk. Nog steeds trouwens. Niet geheel verrassend koos ik tijdens mijn studie voor Vrijetijdsmanagement. De focus lag op het organiseren van activiteiten en evenementen. Daar leerde ik al snel dat alles valt of staat met goede marketing en communicatie. Dat boeide me enorm en heeft me niet meer losgelaten.

Trots!

Inmiddels run ik al jaren mijn communicatiebedrijf Arrangé, waarbij ik ondernemers adviseer in het versterken van hun communicatie én hen help bij de uitvoering ervan. Waar ik ooit begon met opdrachten van vrienden, ontmoet ik nu klanten die mij opzoeken vanwege de kwaliteit van mijn werk. Dat maakt me best een beetje trots.

Geen tijd = geen excuus

Heb je als ondernemer geen tijd of te weinig kennis van marketing/communicatie, maar je beseft dat dit van grote waarde is voor het bedrijf? Laat ons dan eens kennismaken of bijpraten onder het genot van een koffietje.

Als je mij inschakelt, dan weet je dat de communicatie binnen jouw bedrijf:

  • in beweging komt
  • gefundeerd is op een goed doordacht plan
  • past bij jou en jouw bedrijf
  • mooi op tijd bij de doelgroep terecht komt
  • je weinig tijd kost. Ik arrangeer het wel!

Mail me via marscha@mooioptijd.nl of bel op 06-15143409.

Schrijf in voor E-nieuws Arrangé

Druk, druk, druk. Vaak nét te laat. Maar volop ideeën!
Herkenbaar? Arrangé geeft regelmatig tips #mooioptijd.

* Verplichte velden
Nieuwsbrief Ja ik wil!